Ontharen

Definitief ontharen met Intense Pulse Light

Definitief Ontharen dankzij de unieke Intense Pulse Light-methode (IPL) voor huidverbetering. Al je ongewenste haartjes verdwijnen snel en veilig. De werking gaat uit van twee verschillende flitsblokken.

Intense Pulse Light voor Couperose en Pigmentvlekken

Ook Couperose (kleine rode adertjes op de wangen) en pigmentvlekjes zijn goed te behandelen met het Avena-lichtblok. Dat geldt eveneens voor witte en grijze haren (geen dons).

Zo werkt het!

Hoe het allemaal werkt? Door de warmte van onze IPL-behandelkoppen vergaat het haarzakje en kan er niet opnieuw haar uit groeien. Na een behandeling gaat ongeveer driekwart van de beharing weg, daarom zijn meer behandelingen nodig voor een perfect resultaat. Bij de behandeling van couperose worden de oppervlakkige adertjes weggebrand en bij de behandeling van pigmentvlekken maken de lichtflitsen je opperhuid los.

Voor wie?

Iedereen kan een IPL-behandeling ondergaan, al is het effect op een lichte huid met donker haar het grootst. De haardikte speelt geen rol. Met IPL hoef je nooit meer te scheren of te harsen en heb je geen last meer van pijnlijk ingegroeide of ontstoken haartjes.