Microdermabrasie

Microdermabrasie helpt iedere huid

salon-amelior-microdermabrasieMicrodermabrasie pakt diverse huidproblemen effectief aan, op een veilige, gecontroleerde manier. De inmiddels zeer populaire mechanische peeling is uiterst effectief en geeft al snel een flinke huidverbetering te zien!

Tijdens de behandeling blaast de Skin Peeler van Reviderm fijne kristallen op je huid. Tegelijkertijd wordt de huid door middel van een vacuümstand enigszins opgezogen. Deze twee functies samen zorgen voor een werkelijke, zichtbare huidverbetering.

Heb je last van een beschadigde huid vanwege te veel licht of zon, acnelittekens, pigmentverstoringen of ouderdomsvlekken? Speelt een droge of juist vette huid, een vale, doffe of rokershuid je parten, of zoek je een verantwoorde anti-agingmethode in verband met je rijper wordende huid?

Kom langs bij Amélior en ervaar zelf de positieve effecten van de Skin Peeler. Microdermabrasie levert in korte tijd uitstekende resultaten op. Een microdermabrasie behandeling is doorgaans intensiever dan een gewone gezichtspeeling en veel veiliger dan een chemische en kruidenpeeling. Direct na de behandeling merk je al verschil in de structuur en de glans van je huid. Voor een optimaal resultaat kun je het beste een kuur van meerdere behandelingen doen. Daarbij moet je natuurlijk wel zelf thuis zorgen dat je huid de juiste voedingsstoffen krijgt.

De positieve effecten van microdermabrasie

Uit klinisch onderzoek blijkt dat door een behandeling met microdermabrasie van Reviderm:

  • de huid fijnere poriën krijgt en elastischer wordt
  • de stevigheid van de huid toeneemt
  • de diepte van rimpels afneemt
  • een diepte-effect in de huid optreedt, door activering van het huideigen collageen en de elastineproductie
  • de opname van werkstoffen door de huid wordt geoptimaliseerd

Wat is microdermabrasie precies?

Microdermabrasie is een mechanische (met een apparaat, dus) peeling, waarbij met behulp van microkristallen de bovenste, dode huidcellen van de huid worden verwijderd. Bij Reviderm zijn de microkristallen van aluminiumoxide. Doordat alle kristalletjes door machines worden gemaakt, zijn ze precies even groot en hebben ze geen scherpe hoekjes, waardoor ongelijkmatigheden in de huid worden voorkomen. De intensiteit van de kristallenstroom en de vacuümsterkte zijn heel precies elektronisch in te regelen. De behandeling is op deze manier perfect op elk individueel huidtype toepasbaar.

Reviderm

Marktleider Reviderm produceerde zijn eerste microdermabrasie-instrument al weer ruim 25 jaar geleden. Sinds 2006 wint Reviderm jaarlijks prijzen met de Skin Peeler. Het is uitgeroepen tot ‘beste micro-apparaat voor schoonheidssalons’. De Skin Peeler is het resultaat van jarenlange research & development in samenwerking met dermatologen. Skin Peelers worden wereldwijd door vakspecialisten gebruikt. Lees meer over Reviderm