Nieuw: vega radiofrequentietechnologie

vega salon amelior

Vega, radiofrequentietechnologie met revolutionaire resultaten.

Op het gebied van huidverbetering is steeds meer mogelijk. Ontwikkelingen om het verouderingsproces te vertragen gaan snel. Ina volgt nieuwe, innovatieve methoden vanuit haar vakgebied op de voet.

Ze wil haar klanten het allerbeste kunnen aanbieden. ‘vega’ heet allernieuwste hoogstandje van Reviderm. Met het apparaat dat werkt met radiofrequentietechnologie worden revolutionaire resultaten behaald: meer volume, meer elasticiteit en een stevige huid. Bij Amélior kun je zelf ervaren wat vega doet voor jouw huid!

Volgens de laatste wetenschappelijke onderzoeken vindt volume- en spanningsverlies voornamelijk plaats in de Dermal Hypodermal Junction (DHJ), de huidlaag tussen de dermis en onderhuidse weefsel. Precies dáár kunnen de radiofrequentie golven van de vega de huid activeren om huidveroudering te vertragen. Deze DHJ staat momenteel in de belangstelling van dermo-cosmetisch en esthetisch medisch onderzoek omdat het bepalend is voor het volume, elasticiteit en stevigheid van de huid. De radiofrequente golven van vega dringen door tot in de diepere huidlagen om daar warmte te genereren. Dit zet een effectief regeneratieproces in gang en stimuleert de aanmaak van collageen zonder dat de kans op brandwonden bestaat. De diepwerkende behandelingen spannen de huid aan en liften de contouren. Na een serie behandelingen is een zichtbaar jongere huid het resultaat. En dat zonder cosmetische ingrepen!

vega salon ameliorVega effectief voor veel verouderingstekenen
Behandeling met vega is effectief bij onder andere hangende wenkbrauwen, marionetten lijntjes, traangoten, kalkoennek, ingevallen wangen, neuslippenplooi en onscherpe kin/kaak contouren. De behandelingen zijn zeer geschikt om in kuurverband te doen.
Voordelen
Behandelingen met vega heeft veel voordelen. Zo is radiofrequentietechnologie effectief en zacht voor de huid en is met verhitting tot 43 graden een pijnloze behandeling. Geautomatiseerde energieregeling garandeert dat het weefsel precies op de gewenste temperatuur wordt verhit en dat exact op de juiste huiddiepte.

Verschillende
elektrodekappen
Voor iedere zone en huidtype is er een verschillende elektrodekap. De high kap is geschikt voor de stevige, dikkere huid en ideaal om de wangen, boven- en onderkaak en kin te behandelen. De medium kap is bedoeld voor de normale huid en om de oogzone, voorhoofd, wangen en kaak aan te pakken. Ook is deze zeer geschikt voor mensen met een hoekige gezichtszone. Tot slot is er nog de low cap waarmee de fijne, dunne huid behandeld kan worden. Ook de oogzone kan hiermee behandeld worden.

Ina: ‘Het is de allernieuwste revolutie op het gebied van huidverbetering en voor iedere huid geschikt. Het mooie is dat je na een aantal behandelingen al resultaat boekt. Er zo lang mogelijk jong uitzien, dat is wat we graag willen bereiken. Dat is precies wat dit apparaat doet. Ik wil mijn klanten graag het allerbeste aan kunnen bieden, de vega hoort daarbij.’