Merken

Salon Amélior werkt met diverse gerenommeerde merken. De huidverzorgingsproducten zijn verkrijgbaar in de salon.

merken-salon-amelior

Reviderm

Een gezonde huid is de bron voor blijvende schoonheid

De pure en zuivere producten van Reviderm zijn gebaseerd op de nieuwste onderzoekresultaten van dermatologie en cosmetologie. Het resultaat van deze onderzoeken, in combinatie met krachtige werkstoffen uit de natuur, gebruikt Reviderm om effectieve producten te ontwikkelen. Met de producten en behandelingen van Reviderm, die altijd worden gecombineerd op de unieke Reviderm microdermabrasie, bestrijd je de zichtbare tekens van huidveroudering. Belangrijker is dat je hiermee ook de oorzaken van het verouderingsproces, zoals vertraging van huidfuncties, tegengaat en helpt om de eigen herstelmechanismen van de huid sneller te activeren.

Gladskin

Op je huid zitten miljarden bacteriën, goede en slechte. De talloze goede bacteriën zijn onmisbaar voor de gezonde huid.
De slechte veroorzaken roodheid, irritatie, ontstekingen en jeuk. Vooral bij huidaandoeningen zoals acne, eczeem, rosacea en huidirritatie. Meestal is de staphyloccus aureus-bacterie de boosdoener.
De producten van Gladskin zijn de eerste die zich alléén richten op deze bacterie. In tegenstelling tot alle andere middelen maakt Gladskin wel onderscheid tussen de goede en slechte bacteriën. Je huid kan zich zo op effectieve en natuurlijke wijze herstellen.

Wat doet Gladskin

  • kalmeert de huid
  • verlicht jeuk en irritatie
  • voorkomt ontstekingen
  • draagt bij aan een gezonde bacteriële balans van de huid

Voor meer informatie: www.gladskin.com

Guinot

Guinot is niet zomaar in de winkel te koop!

Guinot zul je alleen aantreffen bij professionele schoonheidssalons. Niet bij de parfumerie of in een warenhuis. Dit Franse merk heeft namelijk als uitgangspunt dat je een optimale verzorging van je huid bereikt door behandelingen in de schoonheidssalon thuis te ondersteunen met producten van hetzelfde merk.

Guinot levert dan ook niet alleen producten om thuis je huid te verzorgen. Guinot ontwikkelt ook behandelingen die gegeven worden in betere schoonheidsinstituten.

Guinot biedt huidverzorging van topkwaliteit voor een betaalbare prijs. De serie is zeer uitgebreid en omvat ook lichaamsproducten, een complete lijn zonneproducten en een speciale serie producten voor de man. Guinot volgt de wetenschappelijke ontwikkelingen op de voet en profiteert daarnaast van de praktijkervaring van een wereldwijd netwerk van goede opgeleide schoonheidsspecialisten.

In 2007 heeft Guinot zich steeds verder ontwikkeld als hoogwaardig high tech merk, dat uitsluitend gebruik maakt van A+ Ingrediënten. Niet alleen zijn de producten verbeterd, ook heeft Guinot flink geïnvesteerd in een Medische Clean Room. Een ruimte waarin onder farmaceutische omstandigheden – met het Franse keurmerk van de volksgezondheid – geproduceerd wordt. Dit om als voorloper in de markt te opereren en om je  te verzekeren van de meest veilige producten.

Cosmecology

Cosmecology respecteert de natuur én de huid en bestaat (dankzij de wetenschappelijke basis van het Guinot-concern) uit echte probleemoplossers. De producten zijn zeer prettig geprijsd. De ingrediënten in Cosmecology komen van duurzaam verbouwde en biologisch geteelde gewassen en zijn dus niet besmet met kunstmest, pesticiden of genetisch gemodificeerde stoffen.

De plantdelen worden geoogst op het moment dat ze rijp zijn, waardoor ze optimale hoeveelheden vitaminen, essentiële oliën en mineralen bevatten. Er worden geen parabenen, conserveringsmiddelen of chemische filters gebruikt. En uiteraard zijn de producten dierproefvrij. Cosmecology bespaart bovendien op verpakkingen door het gebruik van duurzame en recyclebare materialen.

Laviesage

Laviesage nutricosmetics – optimale huidverzorging en lichaamsverzorging

Laviesage nutricosmetics zijn specialistische supplementen voor cosmetische doeleinden zoals, anti-aging, huidverjonging, huidverbetering en het oplossen van huidproblemen. Ze bevatten bouwstoffen, vitaminen, mineralen en essentiële vetten voor het beschermen, voeden en verbeteren van de huid. Ze ondersteunen het lichaam bij het onderhoud en de aanmaak van nieuw bindweefsels, collageen en elastine en zorgen voor een mooie, gezonde en stralende huid.

Laviesage nutricosmetics – supplementen voor een mooie, gezonde huid

Missie en Visie

De missie van Laviesage is om consumenten toegang te bieden tot innovatieve, op wetenschap gebaseerde voedingssupplementen van de beste natuurlijke kwaliteit om hun huid, gezondheid en leven te verbeteren. Ze distribueren de voedingssupplementen via deskundig opgeleide schoonheidsspecialisten die consumenten kunnen begeleiden bij het maken van de juiste keuzes.

Omdat de huidkwaliteit na het 25ste levensjaar langzaam afneemt, zorgen zij met onze voedingssupplementen dat de huid van binnenuit duurzaam verbeterd wordt. Daarmee kan je huid er tot in lengte van jaren stralend uitzien en ervoor zorgen dat jij goed in je vel zit. Die doelstelling vind je terug in alle voedingssupplementen van Laviesage.