LavieSage

Liefde van twee kanten

U bent wat u eet…
“De liefde voor de huid moet natuurlijk van twee kanten komen”, zeggen ze bij LavieSage, specialist in nutricosmetics: behalve huidverzorging van buitenaf is het aan te bevelen goed te letten op wat u precies eet en drinkt. De huid wordt immers continu van binnenuit gevoed. Verantwoorde voedingsaanvullingen (‘nutricosmetics’) helpen te zorgen voor een gezonde huid.
Dankzij de juiste bouwstoffen van uitgebalanceerde en gevarieerde maaltijden werkt u zelf aan een fitte huid. Met de producten van LavieSage komt uw lichaamsvel echter nog meer tot bloei. Amélior is offcieel Verkooppunt van LavieSage. Centraal in de brede productenlijn staat de complete verzorging, bescherming én verbetering van de huid.

LavieSage omvat niet alleen verschillende basissupplementen met natuurlijke grondstoffen en vitamines maar levert ook diverse speciale producten. SkinBase is een basismiddel voor de huid én voor uw nagels en haren, SkinClear kunt u gebruiken voor het bestrijden en voorkomen van acne. Zo zijn er ook heilzame aanvullingen voor onder meer de oudere huid, huidreiniging, een betere bloedsomloop en effectieve hydratatie.