Laviesage Zomeractie

Iedereen wil graag in de zomer genieten van al het goede dat de zon te bieden heeft. Het is daarbij van groot belang dat we onze huid goed verzorgen en in conditie houden, want dat de zon ook negatieve effecten heeft op de huid is bekend.

Door teveel UV straling ontstaan er vrije radicalen die schade kunnen toebrengen aan het lichaam. De huid beschermt zichzelf tegen denegatieve effecten van UV-straling door het vormen van pigment en het activeren van antioxidanten. Het is dus van belang om over voldoende antioxidanten te beschikken om de huid en het DNA te beschermen.

HET IDEALE  DUO VOOR EEN ZORGELOZE ZOMER

Skin Protect & Skin Balance 4 maanden halen = 3 maanden betalen!
Van € 252,00 nu voor € 184.00

ZON, WEL DE VOORDELEN NIET DE NADELEN

Wanneer je lichaam over meer antioxidanten beschikt zal de huidvernieuwing beter verlopen en zullen er minder verouderingsverschijnselen optreden. De meest effectieve manier van zonbescherming is om de huid van binnenuit te beschermen tegen de ongewenste invloeden van zonlicht, zoals uitdroging,
verbranden en huidveroudering. Voorbeelden van antioxidanten zijn
carotenoïden, vitamines A, C en E en polyfenolen. Daarnaast zijn mineralen zoals selenium en zink belangrijk omdat ze deel uitmaken van enzymen die als antioxidant werken.

HET BEHOUDEN VAN EEN MOOIE EN GEZONDE HUID

Tegen uitdroging wordt vaak een crème gebruikt. Maar het voorkomen van
vochtverlies kan met deze Laviesage zonbeschermingscombinatie ook op een andere, natuurlijker wijze worden gerealiseerd doordat voedende vetten aan worden toegevoegd; zowel beschermende als onderhoudende vetten, die beschermen tegen uitdroging en de invloeden van zonlicht. Op die manier zorgt de natuur er voor dat je zonder sterke zonnefilters kunt zonnen en dat er op doelmatige wijze vitamine D3 in de huid wordt geproduceerd en je prachtig bruin wordt.

Gewone zonnecrèmes bevatten zonnefilters waarmee voorkomen wordt dat de huid onnodig veroudert door blootstelling aan zonlicht. Die filters blokkeren het aanmaken van vitamine D3.

SKIN PROTECT: KRACHTIGE ANTIOXIDANTEN VOOR DE BESCHERMING VAN ALLE CELLEN IN HET LICHAAM.

Skin Protect bevat geconcentreerde antioxidanten waaronder de vitamines C en E, zink en selenium die het lichaam en de huid beschermen tegen
oxidatieve schade en ondersteunen bij het aanmaken van nieuwe huidcellen en weefsels. Skin Protect vermindert het schadelijke effect van zonlicht op basis van extracten en kleurstoffen die planten gebruiken om zichzelf tegen zonlicht te beschermen. Daarmee krijgt de huid haar natuurlijke beschermende vermogen tegen de schadelijke invloeden van het zonlicht terug.

SKIN BALANCE VOEDT DE HUID VAN BINNENUIT

Skin Balance is een huidproduct op basis van vis- en krill olie dat voldoet aan de strengste eisen qua zuiverheid en kwaliteit. Naast een hoge concentratie omega-3 vetzuren (60%), EPA en DHA bevat het fosfolipiden en de voor de huid onontbeerlijke vitamines A en E.

WANNEER GEBRUIK JE NOG EEN ZONNEFACTOR?

Dat is afhankelijk van de intensiteit en de duur van de blootstelling aan het
zonlicht. In Nederland kan je bij dagelijks gebruik van Skin Protect zonder
probleem 15 tot 30 minuten in de volle zon en daarmee belangrijke vitamine D3 opbouwen. Mensen die erg snel verbranden, of veel langer in de zon willen blijven, moeten een zonbescherming-factor gebruiken.