Ik kan weer open!

ina_salonamelior

Lieve cliënten,

Op 6 mei kwam dan eindelijk het goede nieuws, de salon mag weer open! Ik verheug mij erop om jullie weer te ontvangen. Helaas zijn er door deze tijd veel afspraken vervallen. Deze afspraken probeer ik samen met jullie zo snel mogelijk opnieuw in te plannen. Aangezien dit een hele lijst is, kan dit iets langer duren, maar ik probeer wel om met ieder van jullie in contact te komen.

Wel wil ik jullie er op attenderen dat ik de richtlijnen van het RIVM volg. Dit houdt in, dat ik erop vertrouw dat mensen met griepachtige klachten de afspraak vroegtijdig afzeggen en thuis blijven. Verder is het belangrijk dat jullie op de afgesproken tijdstippen komen en gaan. Wees dus op tijd, en
niet te vroeg, om wisselingen en daarbij onnodig contact ter vermijden.

Graag tot snel!
Met vriendelijke groet, Ina