Huidverzorging

advies-salon-amelior-lettelbert

Heerlijk in je vel

Je huid reguleert je temperatuur, maakt vitamine D aan voor je botten en beschermt je tegen zon, regen en bacteriële indringers. Je huid werkt dus hard voor je. Zij presteert het beste wanneer je haar goed verzorgt. Daarom is er de Totale Huidverzorging van Amélior, dat exclusief werkt met de unieke producten van Guinot.

Wist je dat je huid uit wel dertig lagen bestaat en dat zij zich in één maand volledig vernieuwt? Elke nacht herstelt je huid zich van de vermoeienissen overdag. Een beetje ‘fitness’ kan uw lichaamsvel daarbij goed gebruiken.

Alles in huis

Salon Amélior biedt een compleet programma huidverzorging zoals de hydradermie, lifting, aromatic, beauté neuve en liftosome van Guinot.

Hydradermie

Hydradermie is de volledige verzorging van uw huid. Deze behandeling, met tot slot een liftende massage, zorgt voor de ultieme ontspanning van uw huid.
Lees meer over deze behandeling

Hydraclean

Hydraclean is een diepreinigende behandeling die in 30 min. voor een zuivere en stralende huid zorgt. Zij is bij uitstek geschikt als beauty’boost’ of betaalbare tussendoorbehandeling.
Lees meer over deze behandeling

Liftosome

Guinot biedt gezichtsverzorgende behandelingen voor elk huidtype. Liftosome bevordert de elasticiteit van uw huid. Tijdens een Aromatic-sessie werken speciale plantenconcentraten en enkele essentiële oliën diep in op uw huid. Dit zorgt, samen met een gezichtsmasker op maat, voor een verkwikkend gevoel dat lang aanhoudt.
Lees meer over deze behandeling

Hydra Peeling

Daarnaast is er de huidvernieuwende Hydra Peeling voor een supergezonde teint.
Lees meer over deze behandeling

Ben je geïnteresseerd in een behandeling op maat voor huidverbetering of -verjonging?
Of kies je voor manuele huidverbetering door middel van een massage?

Amélior helpt je graag, zodat je altijd lekker in je vel zit!