Thuisbehandeling CellJet Reviderm

Thuis aan de slag met huidverbetering

Wil jij thuis aan de slag met een professionele behandeling, dan is de Celljet Reviderm home solution de mogelijkheid om de eerste tekenen van huidveroudering te vertragen of huidproblemen aan te pakken. Pak oorzaken aan, niet de symptomen. Bij Amélior leg ik de schoonheid in de beste handen. In die van jezelf!

Huidveroudering is een fenomeen dat erg complex is. De eerste tekenen zijn het verlies van elasticiteit waardoor de huid slapper word, dit geeft het uiterlijk een andere uitstraling. Een uitstraling waar je je bij neer kunt leggen door te denken, dat het bij het ouder worden hoort. Een andere gedachte is dat je het er niet bij laat en de huid een handje helpt door de juiste en passende huidverzorging toe te passen.

Vitamine C

Wat kan je verwachten van de 14-daagse Smart Aging behandeling?

Versterkt weefsel, zichtbaar stevigere huid, blijvende huidverjonging, herstel van de huidfuncties, toegenomen collageen synthese en een extra vitamine C boost-effect. De smart aging cure begint met een professionele behandeling in de salon. Daarna wordt er voor jou een geschikt programma ingesteld, deze duurt 12 minuten. De CellJET mag je 14 dagen lang thuis gebruiken tegen een vergoeding. De CellJET is een ultrasoon apparaat met een laadstation. Bij het thuispakket ontvang je het gevriesdroogde vitamine C de transformer en ultrasoongel.

Binnenkort ook pakketten verkrijgbaar voor: couperose/rosacea en acne.
Wil je meer weten over het thuisconcept? Maak een afspraak!

 

 

Huid uit balans

De Home Solution Cure bied je een 14- daagse professionele kuur aan voor thuis. Met de voorgeprogrammeerde CellJET Ultrasoon handstuk en een gedetailleerd behandelplan ben je nu zelf de professional en kun je mijn schoonheidsbehandelingen thuis voortzetten.

Huidveroudering

De huidveroudering vertragen en stoppen, dat is wat je wilt. Voor het opbouwen van collageen en elastine zijn zeer intensieve behandelingen in de salon nodig, maar deze moeten gecombineerd worden met de juiste huisverzorgingsprogramma.

Ultrasound, wat is dat precies?

Ultrasound zijn geluidsgolven die zorgen voor een micromassage, waarbij werkstoffen zoals collageen, hyaluron en vitamines dieper de huid in worden gesluisd. Daarnaast zorgt Ultrasound voor een verbeterde afvoer van afvalstoffen en vocht. Kortom, een schoonheidsbehandeling met Ultrasound is zeer geschikt voor iedereen die een gezonde en mooie huid wil.

Contra indicatie

Jammer genoeg is dit apparaat niet voor iedereen geschikt. Hieronder zie je waar je rekening mee moet houden.

celljet ultrasoneDe CellJet mag niet gebruikt worden:

 • Bij cliënten met een kwaadaardige tumor (en) of tumoren die verdacht kwaadaardig te zijn
 • Bij het hebben van een pacemaker

De volgende lichaamsdelen mogen niet met de CellJet behandeld worden:

 • Ogen (Bulbis oculi)
 • Geslachtsklieren
 • Hart
 • Groeizones van jeugdige botten
 • Met fillers ( of zilverdraden en dergelijke ) gevulde huidgedeelten
 • Op de buik tijdens zwangerschap

Andere contra indicaties voor esthetische behandelingen zonder medische toezicht, zijn:

 • Gebieden met doorbloedingsverstoringen
 • Huidbeschadigingen (bijv. open wonden)
 • Zware bacteriële infecties in de huid ( steenpuisten, karbonkel, erysipelas (is een ontsteking van de huid en subcutis, ook via de lymfebane), tuberculose, acne (conglobata), herpes simplex (koorts lip)

Vraag altijd eerst advies aan je behandelend arts of specialist of dit apparaat geschikt is voor jou!
Voorkomen is beter dan genezen.