LavieSage Nutricosmetics

Nutricosmetics: Liefde van twee kanten

U bent wat u eet…
“De liefde voor de huid moet natuurlijk van twee kanten komen”, zeggen ze bij LavieSage, specialist in nutricosmetics: behalve huidverzorging van buitenaf is het aan te bevelen goed te letten op wat u precies eet en drinkt. De huid wordt immers continu van binnenuit gevoed. Verantwoorde voedingsaanvullingen (‘nutricosmetics’) helpen te zorgen voor een gezonde huid.
Dankzij de juiste bouwstoffen van uitgebalanceerde en gevarieerde maaltijden werkt u zelf aan een fitte huid. Met de producten van LavieSage komt uw lichaamsvel echter nog meer tot bloei.

 

 

Amélior is offcieel Verkooppunt van LavieSage. Centraal in de brede productenlijn staat de complete verzorging, bescherming én verbetering van de huid. LavieSage omvat niet alleen verschillende basissupplementen met natuurlijke grondstoffen en vitamines maar levert ook diverse speciale producten. SkinBase is een basismiddel voor de huid én voor uw nagels en haren, SkinClear kunt u gebruiken voor het bestrijden en voorkomen van acne. Zo zijn er ook heilzame aanvullingen voor onder meer de oudere huid, huidreiniging, een betere bloedsomloop en effectieve hydratatie.

 

Nieuw Cleanse & Revitalise Programma


JE BETER VOELEN EN ER BETER UITZIEN IN 11 DAGEN!

Cleanse & Revitalise is eenkwaliteitsproduct uit de Vitality lijn van Laviesage. Het product is speciaal ontwikkeld ter ondersteuning van het Cleanse & Revitalise programma, waarmee het lichaam op een eenvoudige en doeltreffende wijze een nieuwe start maakt, op weg naar een energieker, mooier, slanker en gezonder lichaam, met meer energie en een mooiere stralende huid! Je voelt je na afloop van dit unieke programma weer als herboren en het geeft je immuunsysteem een boost.

HOE HET WERKT

Het Cleanse & Revitalise programma brengt het lichaam in 3 logische fasen weer in balans, waardoor de bouwstoffen uit de voeding weer maximaal opgenomen kunnen worden. Het resultaat van die verbeterde voedingsopname is een betere spijsvertering, een snellere verbranding, een betere doorbloeding en een mooie, goed gehydrateerde en gezonde huid!

Bekijk het 11 dagen programma

SCHRIJF JE NU IN MET KORTING

Is jouw wens ook om in 2017 een nieuwe start te maken en te beginnen met een gezonder, slanker en energiek lijf en een mooiere huid? Schrijf je dan nu in voor de Cleanse & Revitalise Detoxset.
Voor meer informatie: maak gebruik van ons contactformulier of bel: 0594-517234

DETOX WORKSHOPS 2017

Dit jaar biedt Salon Amelior een aantal workshops aan waarin je kennis kunt maken met dit detox programma.
Meld je aan voor de nieuwsbrief en ontvang de data als eerste in je postvak!

Aanmelden nieuwsbrief Amelior


Meer informatie vindt u op www.laviesage.nl