Over Amelior

Over Amélior Totale Huidverzorging

De naam Amélior komt van het Franse werkwoord ‘améliorer’, dat ‘verbeteren’ betekent. De filosofie van Amélior sluit hier nauw op aan. Het gaat niet zozeer om een schoonheidsbehandeling, maar meer om de huid goed te verzorgen en te versterken. Soms weet iemand zelf niet meer hoe zijn of haar huid eigenlijk hoort aan te voelen.

Bij Amélior leren zowel vrouwen als mannen, ook jongeren, hun eigen huid beter kennen én verzorgen.

Je kunt bij Amélior Totale Huidverzorging terecht voor alle facetten van huidverzorging, van herstel van beschadigde huiddelen tot veilig ontharen en van massages tot thalasso therapie en infrarood sauna. Het bedrijf werkt onder meer met de merken Guinot, Laviesage, Éminence en Reviderm.

Al 30 jaar in goede handen bij Salon Amélior!

Na een gastvrije ontvangst vindt er een intakegesprek plaatst, waarbij het behandelplan wordt afgestemd op jouw persoonlijke (huid)wensen. Tijdens de resultaatgerichte behandeling in de sfeervolle salon, kun je even heerlijk ontspannen. Na afloop ontvang je een volledig op jouw huid afgestemd advies, waarmee je het resultaat van de behandeling thuis optimaal kunt voortzetten.

Amélior is lid van de Algemene Nederlandse Branche Organisatie Schoonheidsverzorging (ANBOS). AGB-code 89-001040
Amélior is ingeschreven in het Skin Registerskin-register-amelior

KVK nr 02050402
BTW id NL108237187B01

Ina van der Laan

Ina van der Laan

In 1992 begon Ina van der Laan met huidverzorgingssalon Amélior. Klanten roemen niet alleen de veelzijdigheid, maar vooral ook de prettige, ontspannen sfeer. Ina van der Laan rondde de opleiding Dermatologie voor schoonheidsspecialisten in 2011 af. Zij is daardoor nog beter in staat huidproblemen en -ziektes te herkennen en treedt als deskundige daadkrachtig op met voorlichting, advies en verwijzing naar huisarts of dermatoloog.

Met het diploma Ontharingstechnieken op zak kan Ina ook meer betekenen voor mensen met hinderlijke beharing in het gezicht. De meeste ziektekosten verzekeraars vergoeden de kosten van de behandeling hiervan.