10 schoonheidstips voor hem en haar

Een paar algemene tips: voor vrouwen

Goede reiniging is minstens zo belangrijk als het aanbrengen van verzorgende middelen. Maak daarom altijd eerst de huid goed schoon. Een lekker gerecht bak je toch ook niet in een vieze pan? Neem geen gewone zeep maar een reinigingsproduct zonder alcohol. Zorg vervolgens dat de crème die je gebruikt bij je huidtype past. Een crème mag voedend zijn, maar niet té rijk. Want je huid verwennen is goed, maar niet te veel…!

Een paar algemene tips: voor mannen

Voor mannen geldt als regel één na het scheren: zorg voor een vochtinbrengende crème. Een eau de toilette is beter dan aftershave (want daarin zit alcohol en dat prikkelt de huid te veel). Wie een stropdas draagt moet weten dat deze de huidharen kan terugduwen waardoor de huid geïrriteerd raakt. Dus trek een das niet te strak vast!